---

Eşti aici

Modul de înscriere pentru audienţe la conducerea D.R.D.P. Craiova -

     1. Programarea audienţelor se realizează în vederea primirii de către persoanele care ocupă funcţiile de Director General Regional.

     2. Inscrierea în audienţă se face prin:

  • solicitare scrisă depusă personal la Secretariatul D.R.D.P. Craiova (Str. Calea Severinului nr. 95, Craiova) sau transmisă prin poştă, fax, e-mail la adresa menţionată (office@drdpcv.ro);
  • telefonic către secretariatul fiecărui director pentru care se organizează primirea în audienţă (audienţă externă);
  • direct la secretariatul fiecărui director pentru care se organizează primirea în audienţă (audienţă internă);

     3. Solicitarea de înscriere în audienţă trebuie cuprindă: numele şi prenumele solicitantului, denumirea agentului economic / instituţiei / autorităţii reprezentate (numai pentru audienţă externă), date de contact, scopul audienţei.

     4. Solicitările de audienţă se realizează cu cel puţin 48 de ore înainte de data propusă pentru audienţa externă şi cu cel puţin 24 de ore în cazul audienţei interne.

ATENȚIE!

Persoanele care au depus o cerere sunt informate telefonic sau prin email, cu cel puțin 24 de ore, cu privire la data la care vor fi primite în audiență.

     5. In cazul în care solicitantul nu anunţă scopul audienţei sau nu completează solicitarea cu unul din elementele de mai sus, audienţa poate fi refuzată.

Cetățenii care solicită audiență la conducerea D.R.D.P. Craiova, trebuie să completeze și să transmită cererea pentru primirea în audiență. Cererea poate fi descărcată de aici: cerere tip.

Transmiterea documentului se poate realiza prin una din următoarele modalități:

  • electronic pe adresa de e-mail office@drdpcv.ro
  • prin depunere la Secretariatul D.R.D.P. Craiova (Str. Calea Severinului nr. 95, Craiova)
  • prin fax la nr. 0251.482.231;

Solicitările persoanelor din provincie pentru audiențe se pot face și telefonic la numărul 0251.408.711.

Audiențele se desfășoară în fiecare zi de joi a săptămânii, între orele 13:30 și 15:30, la sediul D.R.D.P. Craiova str. Calea Severinului nr. 95, Craiova.

Durata unei audiențe nu poate depăși 20 de minute cu excepția situațiilor deosebite.

Persoanele care au primit un răspuns în urma audienței acordate nu mai pot beneficia de încă o audiență având același subiect.